Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205

Korte trip naar Polen en Tjechië

Het was voor ons de 3e keer dat we met een camper op vakantie gingen, helaas nu maar 1 week, maar de ervaring was er niet minder om. Samen met onze zoon en schoondochter lekker nog een week weg.

We wilden altijd nog eens naar Auschwitz en deze indrukwekkende ervaring hebben we gelijk gecombineerd met een bezoek aan Krakau, Ceský Krumlov en 2 dagen aan het Lipnomeer in Tsjechië.

De camper die we gehuurd hadden was TOP, ruim van opzet, alles aanwezig, netjes schoon en met 4 volwassenen zeer goed te doen.
waarom_noorderzon: De redenen dat we bij Noorderzon een camper gehuurd hadden was niet alleen de beschikbaarheid en de prijs maar vooral ook de zeer positieve reactie van mensen die er al gehuurd hadden, dat geeft toch wel een goed vertrouwen.
noorderzon_beoordeling: De service en uitleg was perfect, alles werd netjes snel en duidelijk via de mail gecommuniceerd en de camper was enkele uren voordat we deze konden halen al klaar en daar kregen we zelfs een telefoontje over, “als u wilt kunt u hem al ophalen” Helemaal geweldig. Aanrading: We gaan zeker bij Noorderzon weer een camper huren en dat al op korte termijn, want met een camper van Noorderzon zou je het liefst echt met de Noorderzon vertrekken!