Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205

Keuze, camper of boot…?

Het was onze eerste keer met een camper (altijd met de boot op vakantie) en bedoeld om te ervaren hoe het is om vakantie te vieren met een camper en of het wat zou zijn om de boot in te ruilen voor een camper.
De 14 dagen met de camper zijn uitstekend bevallen, maar m.n. het verkeer waar je toch weer aan deelneemt is, in vergelijking met de boot, toch wel een dingetje. Voorlopige conclusie is dan ook om de boot aan te houden en regelmatig een camper te huren.

Waar bent u geweest?
Eerste nacht dichtbij, bij jachthaven in St. Johannesga (prachtige plek). Daarna door naar Belgie en verder afgezakt naar net iets onder Limoges. Daar 2 dagen doorgebracht bij familie. Hiervandaan de reis richting huis opgepakt via de kust van Frankrijk.
Op diverse plaatsen kerken, kastelen en dorpjes bekeken, maar ook genoten van mooi weer en strand!
Donderdag weer terug in Nederland en afgesloten in Earnewald.

Wat vond u van de camper die u gehuurd hebt?
Deze buscamper, helemaal nieuw nog, is ons prima bevallen. Niet al te groot en prima te rijden met een goed werkende automaat. Toch helaas een paal meegepikt met een behoorlijke schade. Hebben we wel een slapeloze nacht van gehad……
* Er zal wel eerder een opmerking over gemaakt zijn, maar het ophalen van de camper om 16.00 uur (dag is bijna voorbij, zeker in najaar) en retourneren om 11.00 uur (dag moet nog beginnen) zou misschien toch anders kunnen. In verband hiermee hebben wij er maar voor gekozen de eind-schoonmaak niet zelf te doen.
* De gieter voor bijvullen water is prima, maar misschien ook een emmer bij standaard uitrusting.

Wat is de reden dat u een camper bij Noorderzon Campers gehuurd hebt?
Beschikbaarheid van een buscamper en in de buurt.

Wat vond u van de service en/of uitleg van Noorderzon Campers of de campereigenaar?
Van te voren prima info en info-filmpje. Bij ophalen onze vragen prima beantwoord. Na weggaan nog wel geruime tijd gezocht naar de diverse lichtknopjes.
De eerste avond dachten we dat er iets mis was met de sloten van de bus, maar na telefoontje bleek dit te maken te hebben met een niet goed sluitende achterdeur, dit waarschijnlijk door het gewicht van de fietsen.

Zou u opnieuw een camper huren bij Noorderzon Campers of vrienden/bekenden Noorderzon Campers aanraden?
Zeker!

Cijfer: 9