Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205

In je eentje op vakantie met een camper

Ik ben dit jaar voor het eerst met een camper op vakantie geweest en ook nog in mijn eentje. Omdat ik er misschien ooit eentje wil kopen was het voor mij echt uitproberen: hoe het werkt het gas, elektra, water in een camper en hoe slaapt het?

Ik heb hééérlijk kunnen slapen in het bed van de Smallander en de knopjes waren vrijwel allemaal makkelijk te bedienen. Ik had dit jaar een Volkswagen Smallander mee. Lekker compact om te rijden. Vraag me wel af waarom de handrem zo laag zit…

Achteraf gezien had ik een opstapje mee moeten nemen omdat de instap iets te hoog was voor mij. Misschien kan die standaard bij de inboedel? het klepje van de stekker ging moeilijk open. Dit zit strak vastgeklikt om te voorkomen dat deze tijdens het rijden begint de klapperen. Gelukkig was er altijd wel iemand op de camping die mij kon helpen.

Ik ben in totaal 11 dagen weggeweest en heb een rondrit gemaakt door het schitterende Duitsland. Ideaal land om met een camper te reizen.

Ik ben bij Noorderzon uitgekomen omdat ik op internet aan het zoeken was naar een geschikte camper. Ik heb uiteindelijk de Smallander gehuurd van TCR verhuur in Raalte omdat dat lekker dichtbij is. Achteraf had ik het ook regelrecht bij TCR kunnen regelen maar dit was ook prima.

Ik heb de service als heel prettig ervaring. Mailverkeer met Noorderzon waren vriendelijk en meedenkend.
Zo ook voor TCR de goede man(Sam Bosman) heeft echt alles uitgelegd.

Als ik weer een camper ga huren komt ik zeker terug!

Beoordeling: dikke 8