Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205

Jan en Petra met de camper weg

Hoe heeft u het reizen in een camper ervaren?
Wij hebben dit als zeer positief ervaren! Het rijden met de camper is goed te doen en je hebt alles aan boord. Zelfs het incidenteel douchen ging top! Wat ons erg meeviel is het aantal fietspaden in het buitenland. Die heb je ook wel een beetje nodig als je met een camper weg bent!!

Waar bent u geweest?
Via de verhuurlocatie Westervoort zijn we gestart. Na een vriendelijk ontvangst en goede uitleg zijn we op weg gegaan naar midden Duitsland. Daarna richting Oostenrijk naar Bregenz, Damüls, See. De volgende dag door naar Italië, het Garda Meer. Langs het Gardameer kun je prima fietsen en wandelen!! Vervolgens naar Bologna en Ravenna. Dat was ons verste punt. Daarna weer terug via Venetië. We hadden een camping vlak bij de stad en de pont, in Fusina. Het is in het havengebied gelegen maar de camping is mooi groen en ligt super! Met uitzicht op de stad! Daarna weer richting huis via Oostenrijk en Duitsland. Kortom, een top-vakantie!!

Wat vond u van de camper die u gehuurd hebt?
Heel goed geregeld vanuit Westervoort en vriendelijke ontvangst met goede uitleg. Een aanrader! De camper was precies goed. Met twee goede bedden en een ruime keuken.

Wat is de reden dat u een camper bij Noorderzon Campers gehuurd hebt?
(Prijs, beschikbaarheid, in de buurt, etc.)
Internet, goede prijs/kwaliteit.

Wat vond u van de service en/of uitleg van Noorderzon Campers of de campereigenaar?
Super!

Zou u opnieuw een camper huren bij Noorderzon Campers of vrienden/bekenden Noorderzon Campers aanraden?
Ja

Cijfer: 9