Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205

Het gevoel 8 keer op vakantie te zijn geweest in 2 weken

Het reizen vonden wij echt heerlijk! Je hebt alle vrijheid om elke dag weer een andere locatie te vinden. Of gewoon een paar dagen op dezelfde locatie te blijven. 

Waar bent u geweest?
We zijn via België naar Luxemburg gereden. Daarvandaan door naar Frankrijk. Daarna een paar dagen in Zwitserland geweest. De laatste week hebben we 2 dagen in Oostenrijk geweest en daarna via Duitsland weer terug naar Nederland gereden. We hebben een paar keer op een camping overnacht. De eigenaar is lid van een paar organisaties, die adressen door verschillende landen hebben waar je gratis mag overnachten (boeren en telers). Daar mochten wij gebruik van maken. Dit was echt leuk, zeker voor de meiden (5 en 7 jaar) die bij de boeren mochten helpen om lammetjes de fles te geven, en te helpen in de stal.

Wat vond u van de camper die u gehuurd hebt?
Helemaal top! De motor was krachtig genoeg om in Zwitserland en Oostenrijk door de bergen te gaan. Het comfort was echt optimaal! De bedden sliepen heerlijk. De grote koelkast zorgde ervoor dat we maar af en toe boodschappen hoefde te doen. Nadat we alles hadden ingepakt, was er meer dan genoeg kastruimte over.

De eigenaar had de camper helemaal compleet geleverd. De keuken was volledig qua bestek en servies en alles wat er bij hoorde. In de garage zaten de stoelen, tafels parasols en diverse andere buiten benodigdheden.

Wat is de reden dat u een camper bij Noorderzon Campers gehuurd hebt?
Een overzichtelijke website, en qua prijs zeker niet duur!

Wat vond u van de service en/of uitleg van Noorderzon Campers of de campereigenaar?
De campereigenaren waren hele aardige mensen. Het contact verliep heel soepel en vertrouwd. Voor ons was het de eerste keer om met een camper op vakantie te gaan, maar zij zorgde ervoor dat we met genoeg adviezen op vakantie konden gaan. Ze hadden de camper tiptop in orde, en namen echt de tijd om ons de camper eigen te maken! Bedankt!!

Zou u opnieuw een camper huren bij Noorderzon Campers of vrienden/bekenden Noorderzon Campers aanraden?
Ja zeker! Dit doen wij de afgelopen week al met grote regelmaat.

Cijfer: 10