Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205

Heerlijke campervakantie!

Het was echt een perfecte vakantie! We reisden met een baby van 4 maanden. We reden ongeveer 2-3 uur op een dag en de volgende dag rust. Ook de 2 weekenden bleven we op één camping. Zo was het heel goed te doen voor onze boy. Overdag sliep hij heerlijk in het hefdak en ’s nachts beneden op de bank in de kinderwagenbak. We hebben enorm genoten!!

Via Luxemburg zijn we naar Zwitserland gereden. Vervolgens naar Lago Maggiore in Noord-Italië en weer via Zwitserland, Frankrijk en Luxemburg terug.
Het is een hele luxe camper, hij reed erg fijn, voldoende ruimte voor bagage en ook lekker veel ruimte om met een baby in te verblijven.

We hebben via google gezocht en prijzen vergeleken. Daar kwam Noorderzon campers gunstig uit. Ook de beschikbaarheid was een voordeel ten opzichte van andere verhuurorganisaties.

De service bij Noorderzon is prima. De instructiefilm was duidelijk en ook de uitleg van de campereigenaar was helemaal prima.Het is ons erg goed bevallen dus we houden het absoluut in gedachten voor volgend jaar!

Cijfer: 9