Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205

Gewend aan een boot, voor het eerst met de camper

Wij zijn een boot gewend van 11,5 meter, daarom hebben we eerst maar 1 week gedaan om te proberen. En het was dus best wel even wennen. Met een boot ervaar je de reis als vakantie, maar met een camper is de bestemming de vakantie.

We hebben in ieder geval geleerd dat je (tenminste niet elke dag) teveel kilometers per dag moet maken. Aan de andere kant heb je enorm veel mogelijkheden, je bent zo in het buitenland en je hebt best veel vrijheid.

We zijn met de camper naar Duitsland en Denemarken geweest.

De camper was geweldig. Hij reed erg lekker en hij had voldoende ruimte. Alles wat je nodig hebt is aanwezig of past er in. Stoelen voorin zitten lekker, bed ligt prima. Een klein nadeel: de ruimte op het toilet is wat krap.

We hebben gekozen voor Noorderzon vanwege de locatie, maar ook de prijs viel niet tegen. En bovendien goede recensies gelezen over Haye en Geert en dat is toch zeker ook erg belangrijk.

Prima uitleg, uitstekende service, zeer vriendelijke medewerkers. Bij terugkomst vroegen we of we nog enkele campers mochten bekijken en meteen werden in de campers de deuren geopend en de lampen aan gedaan.

Als de financiën volgend jaar voldoende ruimte bieden, dan gaan we zeker weer een camper huren bij Noorderzon Campers. Maar dan wel voor een langere periode!