Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205

Geweldige ervaring! – naar Luxemburg, Frankrijk, Zwitserland en Duitsland

Hoe heeft u het reizen in een camper ervaren?
Normaalgesproken gaan we altijd met het vliegtuig op vakantie, we hebben besloten om dat dit jaar niet te doen in verband met Corona. Wat een geweldige ervaring is dat, met een camper weg. Je hebt heel veel vrijheid en komt op de meest mooie en bijzondere locaties. Als je ons vraagt, volgend jaar weer? Absoluut!

Waar bent u geweest?
Luxemburg, Frankrijk, Zwitserland, Duitsland

Wat vond u van de camper die u gehuurd hebt?
De camper die we bij Noorderzon hebben gehuurd beviel enorm goed. Prachtig van binnen, rijd enorm goed en heel gemakkelijk in gebruik. Dr camper was absoluut geweldig!

Wat is de reden dat u een camper bij Noorderzon Campers gehuurd hebt?
Noorderzon campers heeft een heel divers aanbod, ze zijn super vriendelijk en hebben alles goed geregeld. In aanloop naar de vakantie krijg je informatieve mails met instructies, zo kun je goed aan je reis beginnen. Bij aankomst werden we vriendelijk ontvangen met koffie en konden we aan ons avontuur beginnen.

Wat vond u van de service en/of uitleg van Noorderzon Campers of de campereigenaar?
Ook over de service en uitleg zijn we zeer tevreden, ik heb er niets op aan te merken, het is gewoon goed en precies wat je mag verwachten.

Zou u opnieuw een camper huren bij Noorderzon Campers of vrienden/bekenden Noorderzon Campers aanraden?
Wij zouden zeker nogmaals huren bij Noorderzon campers, integendeel we gaan binnenkort boeken voor het aankomende jaar. Een camper huren zal ik ook zeker aanraden, en als je dan toch mag kiezen, doe het dan bij Noorderzon.

Cijfer: 10ii