Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205

Geweldige ervaring

Voor ons als gezin (2 volw. en 1 kind van 10) was dit de eerste ervaring met een camper en we vonden het geweldig.

De reisbestemming was het zuidelijk deel van Noorwegen met als hoogste punt de Atlantic Road nabij Kristiansund.
Camper beoordeling: Als ik de technische storing in de motor niet meereken dan is het een fantastisch ding. Veel comfort en het ideale voertuig voor een land als Noorwegen. Het grote bed achterin is goed te doen voor 2 volwassenen en een kind.

We hebben gekozen voor Noorderzon omdat in we januari beslist hadden om een camper te huren voor de zomer en Noorderzon had door zijn grote aanbod als één van de weinige verhuurders nog een geschikte camper voorhanden.

Blijkbaar moet je voor voldoende keuze al in de herfst of eerder bedenken wat je vakantie plannen zijn voor het volgende jaar… geeft maar weer eens aan dat de populariteit van campers stijgt.

De uitleg was prima. Onze camper vertoonde vanaf dag 2 een motorstoring waardoor het vermogen als beveiliging werd afgezwakt. Je moet je met een Fiat camper dan wel melden bij een Fiat dealer voor hulp. De pech hulp heb je niet zoveel aan in dat geval. Er wordt dan een grote mate van zelfstandigheid van je verwacht waarbij je zelf contact moet opnemen met een dealer. De storing bleek gelukkig opgelost na een tweede garage bezoek, maar de oorzaak was niet duidelijk.

Noorderzon Campers is beslist een aanrader!