Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205

Goed bevallen, met de camper op reis

Hoe heeft u het reizen in een camper ervaren?
Geweldig was erg leuk goed bevallen

Waar bent u geweest?
Brabant Limburgse camper

Wat vond u van de camper die u gehuurd hebt?
Hij was een beetje groot maar van binnen te klein.

Wat is de reden dat u een camper bij Noorderzon Campers gehuurd hebt?
Goedkoop betaalbaar

Wat vond u van de service en/of uitleg van Noorderzon Campers of de campereigenaar?
De campereigenaar (Dhr. Roos) was een vreselijke oneerlijke man.
Hy ging de camper controleren hy liep meteen naar de rechterk van de camper en zag dat er pitjes zaten myn man zegt dit is niet myn schuld lykt wel van steentjes we gingen de camper in ging daar alles nakijken.

Wy zeiden hoe kan u een matras meegeven met pisvlekken ja myn vrouw doet normaal molton onderleggers er op vergeten
Het ene kastje was stuk de verlichting van een kastjes was stuk ja zei roos dat wist ik ook en dan die keuken inventaris schandalig leek wel uit de kringloopwinkel handvaten van pannen zaten los een roestige schaar die durfden we niet eens te pakken in 1 woord schandalig een Luik achterin die steeds open ging onder het reden en dan zo tegen ons reageren we waren zo enthousiast dat we in wolvega waren we hadden er zin het was voor ons de 1ste keer als we achter uit moesten ryden stonden er altijd 2 mensen te kyken of het kon
Myn man zegt als ik het echt heb gedaan betaal ik je zo 500 euro maar ik heb dat niet gedaan we hopen niet dat hy ook zo tegen andere verhuurders doet nooit meer by die oplichter de hr roos.

Zou u opnieuw een camper huren bij Noorderzon Campers of vrienden/bekenden Noorderzon Campers aanraden?
dit betwijfelen we nog nu staat er in de factuur dat het achter licht beschadigd is dat heeft hy niet aan ons verteld toen hy hem na ging kyken
Dat alles wat stuk was heeft hy niks van gezegd toen wy hem gingen halen het is net hoe het hem uit komt jullie hebben je best gedaan in wolvega sorry voor dit maar hr roos vreselyke man

Cijfer: 5

Reactie van Noorderzon:

bedankt voor het delen van jullie ervaring.
Wat jammer dat jullie het zo hebben ervaren bij meneer Roos. Wij zijn erg tevreden met de samenwerking met meneer Roos, maar we nemen uw ervaring uiteraard serieus.
Bij vertrek wordt de camper altijd gecontroleerd samen met de huurder op schade en bij terugkomst ook, we hebben de formulieren met jullie handtekening ontvangen.
Op basis hiervan is de afrekening gemaakt.
We vinden het erg vervelend dat het voor jullie niet goed voelt en hopen dat jullie ondanks de schade terugkijken op een mooie camperreis.
Mochten jullie in de toekomst nogmaals een camper willen huren hopen we dat jullie opnieuw voor ons zullen kiezen.