Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205

Genoten van Frankrijk in de Dethleffs Globetrail 600

Prima! We hadden de nieuwe Dethleffs buscamper mee. Globetrail 600. We kiezen bewust voor de 6 meter buscamper. We kunnen dan bijna overal terrecht. We zijn liefhebbers van natuurcampings. Kleine schalig! 🙂

Hoe heeft u het reizen in een camper ervaren?
We zijn vorige jaar begonnen met het huren van buscampers. Toen nog in Nederland. Dit jaar een buscamper gehuurd via Noorderzon en afgereisd naar Frankrijk.

Waar bent u geweest?
We zijn in heel Frankrijk geweest. Zuid Frankrijk naar de Pyreneeën. Naar de Spaanse Pyreneeën naar de Atlantische kust onder Bordeaux, vervolgens naar Dordogne en Limonsin en weer naar het Noorden van Nederland.

Wat is de reden dat u een camper bij Noorderzon Campers gehuurd hebt?
(Prijs, beschikbaarheid, in de buurt, etc.)
Vorige jaar gehuurd via een andere verhuurder. Maar wij testen verschillende merken buscampers en zijn bij toeval bij Noorderzon uitgekomen.

Wat vond u van de service en/of uitleg van Noorderzon Campers of de campereigenaar?
Prima! Zowel uitgifte als inname. Onderweg hadden we wat technische vragen gesteld via de mail. Goede oplossende mails teruggekregen. Dus we hadden een zorgeloze vakantie.

Zou u opnieuw een camper huren bij Noorderzon Campers of vrienden/bekenden Noorderzon Campers aanraden?
Zeker! De enige reden voor ons om te wisselen van verhuurder is, dat Noorderzon een bepaald merk buscamper niet in haar programma heeft die we wel zouden willen testen.

Cijfer: 9