Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205

Fantastische reis!

Hoe heeft u het reizen in een camper ervaren?
Deze reis met een camper was voor ons een proef, of wij een camper-vakantie leuk vinden. Dat is zo. Het was een fantastische reis. Na een paar dagen waren wij helemaal aan de camper en de indeling gewend. Die is namelijk heel anders dan in onze boot.

Waar bent u geweest?
Wij hebben een rondreis gemaakt met de ANWB door Zuid-Duitsland, Italië, Slovenië en Oostenrijk.

Wat vond u van de camper die u gehuurd hebt?
De Camper beviel uitstekend. Als Nederlanders hebben wij natuurlijk wel een aantal opmerkingen: de radio kan niet worden gebruikt als de auto niet op contact staat, maar dan brandt ook de verlichting. Er zij bij de luifel 4 haringen, maar geen hamer om ze in de grond te krijgen. Er is geen “grondzeil” voor onder de luifel. Een droogloop matje is handig als je de vloer netjes wilt houden. Een gieter om de watertank te vullen ontbreekt. Om de meeste campings kun je niet met de korte slang bij het watertappunt komen. Daarbij komt dat de aansluiten niet op de kranen past. Voor de reis waren dit kleinigheden, die wij met hulp van de groep opgelost hebben. Een volgende keer zorgen wij er zelf voor.

Wat is de reden dat u een camper bij Noorderzon Campers gehuurd hebt?
Wij hebben gezocht naar een verhuurbedrijf in de buurt. Het aanbod (oude campers) beviel ons niet. Via Google kwamen wij uit bij Noorderzon Campers in Wolvega. Na een bezoek om ons te oriënteren hebben wij voor de Corado T448 gekozen, vooral omdat daar 1-persoonsbedden in zitten. De prijs is vergelijkbaar t.o.v. andere verhuurbedrijven.

Wat vond u van de service en/of uitleg van Noorderzon Campers of de campereigenaar?
Ik ben in het voorjaar naar een open-dag geweest. De workshop was leerzaam en ik heb gebruik gemaakt van de mogelijkheid om in een camper te rijden. Bij het ophalen was de uitleg goed op 1 puntje na.

Zou u opnieuw een camper huren bij Noorderzon Campers of vrienden/bekenden Noorderzon Campers aanraden?
Wij overwegen zeker het huren van een camper bij Noorderzon Campers, als wij weer met een camper op vakantie willen.
Wij brengen Noorderzon Campers positief onder de aandacht van vrienden.

Cijfer: 9