Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205

Fantastische campervakantie

Voor ons de tweede maal met de camper op vakantie. Uiteraard is onze hond ook mee geweest.
Lekker ruime en bijna nieuwe camper mee met een Queensbed. Rijdt erg gemakkelijk en voorzien van aangename cruisecontrol en airco. Mooi ruime koelkast en voldoende opbergruimte in de diverse kastruimtes.

Wij zijn vanuit Drenthe richting Frankrijk gereden en net onder Parijs onze eerste overnachting gehad.
Doel van de reis was de Pyreneeën. Via Andorra richting Perpignan aan de Middellandse Zee gereden. Op twee verschillende locaties overnacht en langzaam richting Montpellier gegaan. Van daaruit het binnenland weer ingetrokken om tijdig en op een relaxte manier weer huiswaarts te gaan.
In totaal bijna twee weken onderweg geweest.

We zijn niet seizoensgebonden en kunnen dus in het voorseizoen al op vakantie. Dit scheelt in de kosten.
Noorderzon Campers heeft een erg jonge vloot zodat je in bijna nieuwe campers rijdt. Voor ons is Wolvega goed aante rijden.
We hebben goede uitleg gehad. In het voorjaar zijn we ook naar een door Noorderzon Campers georganiseerde Open Dag geweest. Op deze dag was er de mogelijkheid de diverse campers te bekijken. Tevens een, als zeer prettig ervaren, algemene voorlichting/instructie gehad.

Wij zijn erg enthousiast over Noorderzon Campers en zullen volgend jaar zeker de weg naar Wolvega weten te vinden. Ons enthousiasme delen wij met familie, vrienden, bekenden en collega’s.

Cijfer: 9