Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205

Eerste vakantie met een camper

Hoe heeft u het reizen in een camper ervaren?
Heerlijk en erg ontspannen, de camper ’s ochtends opgehaald, vervolgens alles ingeladen, een plek gegeven en gaan rijden. Bij aankomst op de camping ligt alles al op zijn plaats, enkel de luifel uitdraaien, stoelen en tafel naar buiten en klaar, heerlijk!

Waar bent u geweest?
Duitsland (Moezel en Bodensee), Italië aan het Caldonazzo meer, Zwitserland aan het meer van Luzern en weer terug met een overnachting in Duitsland wederom bij de Moezel.

Wat vond u van de camper die u gehuurd hebt?
Het was voor ons de eerste camper ooit, maar we waren er erg over te spreken. Mooie indeling met zeer ruim bed achterin en hefbed boven de zithoek. Hiervan kan ik mee voorstellen dat dit bij langdurig slecht weer wat vervelend kan worden als je dat bed ook echt nodig hebt voor de kinderen, maar wij konden ’s avonds buiten zitten, maar hadden het bed ook niet nodig, dus zouden ook gewoon binnen kunnen zitten. Heerlijk ruime garage waar echt alles in kan, en dito koelkast met vriesvak. Toilet een enkele keer gebruikt en ook daar paste wij allemaal op. Het rijden vraagt een rustige rijstijl en het plaatsen op de campings viel alles mee! Wij hebben een heerlijke vakantie gehad 🙂

Wat is de reden dat u een camper bij Noorderzon Campers gehuurd hebt?
Wij zochten een camper in een straal van 50 km om ons huis, via Noorderzon terecht gekomen bij Dutch Bull Campers te Moerdijk. Prijs en beschikbaarheid waren ook goed, dus de keuze was snel gemaakt!

Wat vond u van de service en/of uitleg van Noorderzon Campers of de campereigenaar?
Filmpje van Noorderzon gaf vooraf al wat uitleg, wij hadden ook al meegekeken bij vrienden die een soortgelijke camper zelf hebben, en toen nog de uitleg bij Dutch Bull Campers welke ook zeer uitgebreid was. Sowieso zijn wij erg te spreken over Noorderzon, maar zeker ook over Dutch Bull, tijdens onze vakantie hadden wij een vraag (in het weekend), maar we hadden direct telefonisch contact en het was opgelost. Ook de afhandeling na thuiskomst erg soepel verlopen, wij hadden een schade aan de luifel opgelopen, tijdens de vakantie reeds gemeld, bij aankomst bleek de arm vervangen te moeten worden, maar hier is financieel gewoon normaal en netjes mee omgegaan, heel fijn gevoel!

Zou u opnieuw een camper huren bij Noorderzon Campers of vrienden/bekenden Noorderzon Campers aanraden?
Ja zeker, wij hebben een erg positieve ervaring met zowel Noorderzon als Dutch Bull Campers, en zouden dan ook zeker allebei aanraden bij vrienden en familie.

Cijfer: 9