Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205

Eerste keer camperen en meteen verliefd!

We zochten een bedrijf in de buurt. Bij Noorderzon was begin maart een camperfestival en zo kwamen we bij hun terecht. Toen merkten we al dat het allemaal heel bevlogen mensen zijn. Ook de prijs is prima te doen.

Hoe heeft u het reizen in een camper ervaren?
Hoog op ons wensenlijstje staat de wens om eens een langere reis met een camper te maken, naar Scandinavië ofzo. Hond mee, en de vrijheid tegemoet. Maar eerst maar eens een weekje proberen of het wel wat voor ons is. Vandaar dat we half april een camper gehuurd hebben bij Noorderzon campers. We waren begin maart op het camperfestival geweest. Daar konden we echt alle campers van binnen bekijken, wat echt heel fijn was. Onze keus viel op een Carado op een Fiat onderstel. Kort daarna bleek dat we iets hadden gewonnen; onder de mensen die tijdens het festival een camper hadden gehuurd werd een aantal prijzen verloot. Wij kregen een koffiepakket voor onderweg, hoe leuk!

Dan de vakantie zelf. Ten eerste kregen we in de voorbereiding voldoende informatie. Via YouTube een video met algemene uitleg over het camperen. Die konden we rustig thuis bekijken. Bij het ophalen wachtte ons een kop koffie met lekkers, en weer een video, maar dan van de specifieke camper die we gehuurd hadden. Vervolgens liep Lysbet met ons mee voor de laatste uitleg en administratie. Wat een fijn mens is dat, ze nam alle tijd voor ons als ‘groentjes’. Ze dacht met ons mee hoe we onze hond Yoda het best konden vastzetten en gaf nog allerlei tips.

Bij het inpakken van de camper thuis bleek dat we niet een juiste stekker voor walstroom hadden. Gelukkig wonen we vlakbij en voordat we écht op pad gingen zijn we nog even langsgereden om de stekker om te ruilen. Lysbet wilde nog even zien hoe we het nu hadden opgelost met de hond, en toen we naar de camper liepen zagen we Yoda voor het raam zitten. Het leek wel een koning in zijn gouden koets.

We hebben een onvoorstelbaar fijne week gehad. Als je met een camper reist, ben je heel erg in het hier-en-nu. “Waar zullen we vandaag heen rijden? Waar zullen we overnachten, wat willenwe onderweg zien?”. Aangezien mijn moeder vlak voor de vakantie overleden was, was dat ontzettend fijn. Even alle muizenissen achter je laten en samen genieten.

Waar bent u geweest?
Via Duitsland naar Denemarken

Wat vond u van de camper die u gehuurd hebt?
De camper is ons heel goed bevallen. Heel fijn dat de hond mee mag. Uiteraard hebben we de camper extra goed gepoetst voordat we hem terugbrachten, zodat de volgende vakantieganger geen zandkorreltje of haartje zal vinden.

Wat vond u van de service en/of uitleg van Noorderzon Campers of de campereigenaar?
De uitleg via de video’s was heel fijn. Je kunt nog even iets terugkijken als je het niet meer weet. In de camper zelf hangen QR codes zodat je nog korte instructiefilmpjes kunt kijken van dat betreffende onderdeel van de camper.

Zou u opnieuw een camper huren bij Noorderzon Campers of vrienden/bekenden Noorderzon Campers aanraden?
Absoluut! Wat een fijn bedrijf en een leuke mensen!

Cijfer: 10