Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205

Eerste campervakantie naar Denemarken, Zweden en Noorwegen

Het was onze eerste vakantie met een camper. Onze hoofddoel was Noorwegen. Wij zijn via Duitsland, Denemarken en Zweden naar Noorwegen gegaan. Fantastisch!!!Wij wisten niet wat wij ervan moesten verwachten. Het is ons heel goed bevallen. Wij hebben geen moment spijt gehad!
Deze camper is uitstekend bevallen. In de bergen (haaks de berg op met steile stukken en scherpe haarspeldbochten) had de motor nog veel power! De camper was makkelijk te manoeuvreren. Op een ferry kon ik makkelijk (op aan geven van bemanning) haakse bochten maken, zodat de camper goed op zijn plaats gezet kon worden.

Wij hadden bij een ander bedrijf een andere camper gehuurd. Die camper werd uit de roulatie gehaald vanwege motorproblemen. De verhuurder heeft naar een passende oplossing gezocht en gelukkig had Noorderzon Campers gereageerd dat zij de B37 nog konden verhuren!
Met een duidelijke uitleg bij het ophalen van de camper en met goede service bij het terugbrengen van de camper, zijn voor ons redenen om als wij weer een vakantie met een camper willen verrijken, dan gaan wij zeker bij Noorderzon Campers informeren. Wij hebben al reclame gemaakt in onze vriendenkring. ik heb zelfs al iemand doorverwezen naar Noorderzon Campers.