Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205

Eerste camper ervaring

Een groot gevoel van vrijheid.. je eigen huisje bij je je kunt gaan waar je wilt.

Vanuit het Noorden van ons land (we wonen op Ameland ) naar het zuiden getrokken. langs de moezel van Cochem naar Bernkastel Kues naar Luxemburg en de laatste 2 dagen geëindigd in Valkenburg

Keurige camper met echt goede (frans en hefbed ) bedden. Heel veel ruimte! in vele kastjes! grote koelkast.genoeg ruimte in de garage  de auto rijd heerlijk en soepel de bergen over! is is bovendien naar ons idee heel zuinig in dieselgebruik. mitst je rond de 100/ 110 km per uur rijdt, maar dat rijdt ook echt het prettigste.

We hebben gekozen voor Noorderzon omdat de prijs was goed is. ze zitten bij ons in de buurt .. ruime keuze uit campers .. goed advies. Heel vriendelijke Geert !! ( en Haye vast hoor ook maar die hebben we niet gesproken)

Service was uitstekend. Omdat we natuurlijk in het naseizoen zitten  heel schappelijk over het ophalen van de camper ( in de ochtend. Ja ja voordeel van naseizoen)  en we mochten de camper ook donderdagavond iets na sluitingstijd nog terugbrengen
voor vertrek heeft Geert alle tijd om je onder het genot van een kopje koffie,  alles uit te leggen en mocht je onderweg vragen hebben.. gewoon even bellen.. geen probleem!

We kunnen Noorderzon zeker aanbevelen. Wij gaan in de toekomst zeker nog een keer met een camper van Noorderzon op pad, maar dan waarschijnlijk met zijn tweeën.  🙂   en wat langer dan de 9 dagen die we nu met onze twee dochters op vakantie zijn geweest.