Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205

Een nieuwe ervaring rijker!

Voor ons was het op vakantie gaan met een camper een hele nieuwe ervaring. We hadden een Sunlight T67 met enkele bedden mee. In de garage pasten mooi onze twee electrische fietsen. Tafel, stoelen en de barbeque gingen er ook met gemak in.

Vanwege het goede weer laat in het jaar zijn we naar Frankrijk geweest. Onder andere naar Nice en Cannes. Frankrijk is een prachtig land we hebben dan ook veel gezien en beleeft. Voor de twee weken die we hadden was het overigens wel een heel eind rijden. Dat doen we de volgende keer niet weer. Dan blijven we iets dichter bij huis of huren we een weekje langer.

De camper was van alle gemakken voorzien en een ideale wagen om mee te rijden. wij zelf gaan de volgende keer voor een slagje kleiner maar dat is GEEN afgunst op deze camper.

We hebben bij Noorderzon gehuurd vanwege de beschikbaarheid van de camper en de afwijkende periode (vertrek doordeweeks). Daar komt bij dat Wolvega dicht in de buurt is van Goutum (Leeuwarden).

De uitleg bij het ophalen van de camper was prima. Daar hebben we al beginnende camperaars zeker wat aan gehad! Ze vulden zelfs de watertank voor ons zodat we de eerste paar dagen vooruit konden, netjes!

Als we weer gaan huren komen we zeker terug bij Noorderzon. We gaan dan voor een iets kleiner model met enkele bedden. We kunnen Noorderzon Campers dan ook zeker aanraden bij familie en vrienden.

Beoordeling: 8.5