Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205

In de warmste week van het jaar richting de Ardennen

In september was het tijd voor Arjan om met zijn vriendin op vakantie te gaan.
Qua weer de beste maand van het hele jaar met uitschieters zelfs boven de 30 graden. Uitstekend weer dus om er met de camper een weekje op uit te trekken.

De reis begon op zondag met als bestemming Domburg, Zeeland. Daar aangekomen op de camping viel op dat de camping vrij vol stond en de camper plekken bijna allemaal bezet waren. De mooie omgeving en ook Domburg zelf werden verkend per fiets en lopend.

De volgende ochtend werd de reis voortgezet richting Bredene, een plaats aan zee, net onder Zeebrugge. Waar het in Domburg vrij druk was op de camping was daar in Bredene totaal geen sprake van. Er stond 1 andere camper en nog een caravan op het terrein wat verder vrij uitgestorven was.

Na het strand en de mooie boulevard werd het tijd voor een andere omgeving. De volgende bestemming werd Grupont, een dorpje in de Ardennen. Daar ligt op een prachtige locatie de familiecamping La Closure.

Camperplaats Marina Haven is een gezellige plaats aan de Maas op slechts 5 minuten fietsen vanaf het centrum.
Op de een na laatste dag (donderdag) besloten om naar Maastricht te rijden, een rit van ongeveer 160 kilometer. Daar aangekomen gezocht naar een camperplaats direct aan de Maas. Deze hebben we ook gevonden maar dit was niet wat we er van hoopten. Een voor ons gevoel vrij afgelegen, ongezellige camperplaats die wel direct aan de Maas lag maar door het grote hek om het terrein toch ook weer niet. Vervolgens gezocht op de app van Campercontact (aanrader) en een andere camperplaats gevonden in Maastricht. Camperplaats Marina Haven is een gezellige plaats aan de Maas op slechts 5 minuten fietsen vanaf het centrum.

Een prachtige week gehad met een topcamper (indeling, rijden, garage, uiterlijk). Op naar de volgende!