Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205

De Romantische Strasse – No nonsens

Voor de eerste keer met een camper op vakantie geweest. Op zich al een beleving om met zo’n auto te rijden. Groot en lang… het reizen is ons ruim meegevallen en we zijn ongeschonden door kleine en smalle straatjes gekomen. Stoelen en tafel in de opslag en rijden maar!

We hebben in Duitsland een deel van de ”romantische route” gereden. We willen hem nog een keer helemaal rijden maar daar hadden we nu te weinig tijd voor.

De camper die we gehuurd hebben was prima. Het was een automaat en de indeling die we zochten (enkele bedden). Dit model wilden we zelf aanschaffen maar was al verkocht helaas.

In de omgeving van Utrecht konden we niet slagen voor de camper die we graag wilden. Zodoende zijn we bij Noorderzon Campers in Wolvega uitgekomen. De door ons gehuurde camper konden we in Beltrum ophalen bij de eigenaar. Noorderzon is qua prijs niet de voordeligste, daar staat een goed geoliede organisatie achter met de service die je mag verwachten. No nonsens.

We hebben voor vertrek een goede uitleg gehad van de eigenaar. Niets op aan te merken. De eigenaar kon je ook bellen als je vragen had tijdens de vakantie.

We kunnen Noorderzon zeker aanraden bij iedereen die op zoek is naar een huurcamper.

Beoordeling: 8