Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205

De Romantische Strasse – goede service – no nonsens

We gingen dit jaar voor het eerst met een camper op vakantie. Op zich al een beleving om met zo’n auto te rijden. Groot en lang… het reizen is ons ruim meegevallen en we zijn ongeschonden door de kleinste straatjes gekomen.

Stoelen en tafel in de garage en rijden maar. We hebben in Duitsland een deel van de Romantische strasse gereden. Dit willen we nog een keer doen maar dan langer. Als we meer tijd hebben.

De camper die we het liefst zouden willen was al verkocht. De gehuurde camper beviel ons verder prima. Mooie grote bedden en voldoende opbergruimte.

We zijn bij Noorderzon uitgekomen vanwege de beschikbaarheid van de campers en dan vooral de automaten, de indeling en het bed in de gewenste camper. Noorderzon kon ons dit aanbieden en ook nog redelijk in de buurt.

Noorderzon Campers is niet de voordeligste, daar staat een goed geoliede organisatie achter met de service die je mag verwachten. No nonsens.
De service van de Noorderzon en de uitleg van de eigenaar waren dan ook dik voor elkaar. Goede uitleg voor vertrek en de eigenaar kon je ook bellen tijdens de reis als je vragen had.

Wanneer we weer zouden gaan huren dan komen we zeker terug bij Noorderzon Campers maar misschien gaan we er wel eentje aanschaffen.

Beoordeling: 8