Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205

Campertour door Lapland

Voor de eerste keer met de camper op vakantie na jarenlang vakantiehuisjes en hotels gewend te zijn in Scandinavië. De camper is zeer goed bevallen, compact maar alles bij de hand. De vrijheid om te gaan en staan waar je maar wilde is goed bevallen.

We zijn 5,5 weken rondgetrokken door het noorden van Noorwegen, Zweden en Finland, grofweg Lapland. Weg van de hectiek en alle drukte. Gereden over de smalste en mooiste grindwegen. De helft van de nachten vrij gekampeerd wat een schitterende ervaring was. Dik 4 weken lang genoten van de nachtzon in en nabij de camper op de mooiste en stilste plekken.

We hadden een moderne camper en zeer goed uitgerust. Eenvoudige bediening en vooral zeer betrouwbaar. Fantastische camper en trok goed op in de bergen en steile hellingen. Ook de 2 lage Franse bedden lagen goed.

De 3 belangrijkste redenen om bij Noorderzon te huren waren:
– dichtbij huis (korte afstand halen en brengen camper)
– hond toegestaan in camper
– tip van buren dat Noorderzon zeer behulpzaam en servicegericht is.

Onze ervaring was zeer goed. Geert nam alle tijd voor uitvoerige uitleg. Niets was te veel. Ook vooraf aan de huur kon je altijd terecht met vragen etc bij Geert en Haye. Altijd snel en heldere reacties. Nette zaak, administratief alles op orde, redelijke prijzen, makkelijk en vriendelijk in de omgang.