Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205

Camperreis Denemarken

Hoe heeft u het reizen in een camper ervaren?
We hebben al enkele jaren met een camper gereisd en zijn elke keer weer verrast hoe snel je de camper installeert, electra aansluit, stoelen en tafels uitklapt en je bent klaar om te kamperen. Binnen 15 minuten ben je klaar. Dit geldt ook voor het vertrekken.

Waar bent u geweest?
Wij hebben een rondreis gemaakt door Seeland in Denemarken. Via de veer vanaf Putgarden (Duitsland) naar Denemarken. Daarna naar de noordkust van Seeland (Deense Riviera). Prachtige zandstranden en heerlijke temperatuur (max 30 graden Celsius). Ook nog een aantal leuke steden bezocht (Helsingor, Koge en Kopenhagen). Met de fiets konden we overal naar toe en je ziet veel meer. Daarnaast is het in Denemarken in augustus overal stukken rustiger omdat de schoolvakanties in juli zijn.

Wat vond u van de camper die u gehuurd hebt?
We hebben wat later geboekt en daardoor was de keuze wat minder. De camper was voor lange mensen voldoende groot, alleen een frans bed nemen we de volgende keer niet meer (net te smal met 1,35 meter). Voor de rest een handig formaat om ook op smalle wegen en door een stad te rijden.

Wat is de reden dat u een camper bij Noorderzon Campers gehuurd hebt?
We hebben voor Noorderzon gekozen vanwege beschikbaarheid en prijs.

Wat vond u van de service en/of uitleg van Noorderzon Campers of de campereigenaar?
Omdat we al vaker met een camper gereisd hebben was de uitleg voldoende. Door het filmpje dat we toegestuurd kregen konden we tijdens de reis ook nog eens controleren of het werkte. We hadden tijdens de reis een vraag. Deze werd dezelfde dag beantwoord per mail.

Zou u opnieuw een camper huren bij Noorderzon Campers of vrienden/bekenden Noorderzon Campers aanraden?
Ja

Cijfer: 8