Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205

Camperen in Italië

We hebben het reizen met een camper als zeer fijn ervaren. Het was voor ons niet de eerste keer. Wat vooral fijn is, is dat je de mogelijkheid met een camper hebt om te komen en te gaan waar en wanneer je wilt zonder dat je daarbij veel moet uitpakken/ ombouwen etc. Je kunt meerdere mooie plekken aandoen op vakantie en met een camper heb je tijdens het rijden heel veel comfort om je heen.

We hebben met de Ixeo een reis gemaakt naar Frankrijk, Zwitserland en Italië. De camper was prima uitgerust met keuken spullen, duidelijke handleiding en mooi schoon van binnen en buiten.

Helaas wel enkele gebreken zoals loszittende handvatten van kastjes waardoor ze vaak erg moeilijk te openen waren en de elektronische bediening van het hefbed was kapot waardoor we die elke ochtend handmatig omhoog moesten duwen wat geen kleinigheid is en ’s avonds naar beneden moesten trekken.

Contact hierover gehad met eigenaar en voor het ongemak mochten we de camper kosteloos een dag later terugbrengen.

We hebben gekozen voor Noorderzon vanwege de beschikbaarheid en vooral de locatie dicht bij ons in de buurt.
Hoewel we het niet echt nodig hadden vanwege eerdere huur, was de uitleg door de eigenaar prima. We mochten altijd contact opnemen en hij heeft ons nog aan een adres geholpen voor het verhelpen van het probleem met het hefbed in Italië.

Beoordeling: 8