Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205

Camper vakantie Duitsland

Het reizen met deze camper voelde heerlijk relaxed aan. Het rijden ging lekker, zelfs op een 16% helling. De ruimte in de camper bied zoveel mogelijkheden dat we deze niet eens allemaal hebben kunnen benutten, zoveel ruimte hadden we.

Wij hebben van Noord Duitsland tot Midden Duitsland vertoeft op elke nacht een verschillende plaats/plek. Wat zeer afwisselend was. Dat vinden wij leuk en heerlijk om te doen.

Op een klein minpuntje na vonden wij de camper fantastisch maar willen voor de volgende reis toch een iets ruimere camper kiezen omdat we dan 3 weken willen gaan reizen.

De verhuurder zit niet echt bij ons in de buurt maar de reden dat wij deze verhuurder hadden gekozen was om een reden dat deze nog een van de weinige was die in de ze periode een camper kon verhuren. We waren een beetje laat met beslissen schijnbaar.

De uitleg was keurig en uitgebreid. Maar omdat we al eerder in dit jaar een camper hadden gehuurd was een uitgebreide uitleg overbodig.

Wij hebben bij Noorderzon wederom een camper gehuurd voor de eerstvolgende campervakantie. De beslissing om een iets ruimere te nemen is omdat we dan 3 weken op vakantie gaan en we wat meer leefruimte hebben.