Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205

Camper gehuurd van een zeer gastvrije eigenaar

De eerste keer met een gehuurde camper op pad naar Normandië, opgehaald bij de familie Vossestein in Kockengen. De gehuurde camper was een Half integraal Dethleffs met Queens bed achterin. Een prima camper!

Omdat we voor het eerst met een camper op vakantie gingen was het fijn dan Noorderzon ons een linkje mailde naar een instructiefilmpje. Dan kun je thuis alvast kijken hoe alles werkt in de camper. Goede service en voor ons ontzettend fijn!

De gehuurde camper is van een particulier die niet ver bij ons vandaan woont. Ontzettend gastvrij ontvangen met koffie in de camper.

De vakantie zelf is ons zeer goed bevallen. Vooral het steeds trekken van plek naar plek in een indrukwekkende omgeving als Normandië sprak ons aan. We hadden ook twee weken mooi weer, dat scheelt ook.

Volgend jaar gaan we zeker weer. Inmiddels hebben we alweer geboekt, zelfde camper! Bij het terug brengen van de camper weer erg fijn om nog een laatste keer koffie in de camper te drinken met de familie Vossestein en nog te vertellen wat we hebben gedaan en bezocht hebben. Ze waren heel erg nieuwsgierig hoe wij het ervaren hebben.

Erg fijn om zo de vakantie af te sluiten! Ook de borg weer snel teruggestort wat een goede service van de firma Noorderzon.

Beoordeling: 9