Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205

Boven verwachting mooie reis, ondanks Corona

Hoe heeft u het reizen in een camper ervaren?
Het was onze derde vakantie met een camper (van Noorderzon) en dat is wederom zeer goed bevallen. De vrijheid van de camper geeft je de mogelijkheid om tijdens enkele weken meerdere leuke plekken van Europa te bezoeken en het goede weer op te zoeken.

Waar bent u geweest?
Eerst enkele dagen in Limburg, totdat de grenzen op 15 juni open gingen. Daarna hebben we via enkele dagen aan de Moezel uiteindelijk Karinthië (zuiden Oostenrijk) gehaald. Op de terugweg nog het Zwarte Woud aangedaan.

Wat vond u van de camper die u gehuurd hebt?
Prachtige camper.

Wat is de reden dat u een camper bij Noorderzon Campers gehuurd hebt?
Wij hebben al twee keer eerder gehuurd bij Noorderzon. En dat bevalt goed. Jammer dat het ruim 2 uur rijden is naar Wolvega. Maar dat is de moeite wel waard.

Wat vond u van de service en/of uitleg van Noorderzon Campers of de campereigenaar?
Uitleg is beperkt tot het bekijken van een instructie-filmpje. Door onze ervaring wisten we het meeste wel. Jammer dat er niets was verteld over het tanken (of juist niet) van AdBlue. Ik wist niet wat dat was en kreeg aan het einde van de vakantie een melding op het dashboard dat ik dat bij moest vullen. En dat is erg lastig zonder de juiste middelen. Achteraf bleek het niet nodig. Dat had ik graag geweten.

Zou u opnieuw een camper huren bij Noorderzon Campers of vrienden/bekenden Noorderzon Campers aanraden?
Ja

Cijfer: 8