Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205

Avontuurlijke camperreis

Een groot aanbod aan huurcampers. De prijzen zijn marktconform. Via de site wordt allerlei nuttige informatie aangeboden. Ook fijn dat je de eigen auto op het afgesloten terrein kan achterlaten.

Hoe heeft u het reizen in een camper ervaren?
Leuke avontuurlijke manier van vakantiehouden. Gaan en staan waar het je uitkomt, dit ook mede afhankelijk van de weersomstandigheden.

Waar bent u geweest?
In het gebied de Harz te Duitsland. Mooie stadjes en dorpen bezocht en o.a. heerlijk gefietst langs de rivier de Weser.

Wat vond u van de camper die u gehuurd hebt?
Een mooie nieuwe en ruime comfortabele camper. Het gehuurde keukenpakket was zeer compleet en van goede kwaliteit. Een volgende keer willen wij echter een wat kortere camper van ca. 6 m met een frans bed gaan uitproberen. Het plaatsen van de twee toch wel zware elektrische fietsen op het fietsenrek kosten ons flink wat moeite. Tip! Neem hiervoor een opstapje/trappetje mee. Evt. wat kleinere fietsen passen wel in de garage.

Wat vond u van de service en/of uitleg van Noorderzon Campers of de campereigenaar?
De aangeboden uitleg via de videopresentatie is duidelijk maar mag, zeker voor de ongeoefende camperaar, nog wel iets vollediger op de materie ingaan. Bij problemen is een telefoontje met Noorderzon voldoende om een vraag volledig beantwoord te krijgen.

Zou u opnieuw een camper huren bij Noorderzon Campers of vrienden/bekenden Noorderzon Campers aanraden?
Zeer zeker! Ik heb Noorderzon al bij vrienden aanbevolen.

Cijfer: 8