Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205

“Aankomen, plaatsje zoeken, stroom aansluiten en klaar ben je.”

“Dit type camper kenden we van vorig jaar. Is ons dit jaar ook weer prima bevallen. Vooral de sterke diesel is een genot om mee in de bergen te rijden. En de enkele bedden staan garant voor een goede nachtrust. Een paar keer hebben we op camperplaatsen gestaan zonder douches. Geen probleem. In een handomdraai tover je de douche in de camper te voorschijn. En met de “booster” heb je zo heerlijk warm water.”

Hoe heeft u het reizen in een camper ervaren?
In vier weken zeventien keer verplaatsen doe je alleen met een camper. Aankomen, plaatsje zoeken, stroom aansluiten en klaar ben je. Dus alle tijd om te reizen, veel te zien en vooral genieten. Bevalt ons prima.

Waar bent u geweest?
We zijn de “laars” van Italië langs de oostkust naar beneden gereden en langs de westkust weer naar boven. In de Abruzzen zijn we de bergen in gegaan. Hebben daar mooi en hoog gelopen. Een aanrader. In de binnenlanden nog veel schade gezien van de aardbeving. Veel benzinepompen waren opgeheven. En met een maximum van €100 per tankbeurt was het zaak om op tijd te tanken. Maakte het extra spannend. In totaal zo’n dikke 6500 km gereden.

Wat is de reden dat u een camper bij Noorderzon Campers gehuurd hebt?
(Prijs, beschikbaarheid, in de buurt, etc.)
Noorderzon had de camper die we zochten. Een uurtje rijden is dan geen probleem. Heb je mooi de tijd om aan de camper te wennen.

Wat vond u van de service en/of uitleg van Noorderzon Campers of de campereigenaar?
Helder filmpje vooraf over omgaan met een camper, handige checklist en bij afhalen een filmpje over onze camper en vervolgens uitleg bij de camper. Prima dus. Nieuw waren de QR-codes bij de verwarming en de koelkast. Hebben we gebruik van gemaakt toen onze verwarming de eerste ochtend automatisch aansloeg. Kennelijk waren de vorige huurders koukleumen 😉

Zou u opnieuw een camper huren bij Noorderzon Campers of vrienden/bekenden Noorderzon Campers aanraden?
Jazeker. We gaan voor 2023 weer snel boeken.