Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205

4 weken in het najaar naar de zon

Reizen per camper is een fantastische manier van reizen. Je pakt je rijdende huisje voor de deur in, hebt alles bij je, zie je een mooi plekje dan parkeer je en doe je een bakkie, eet lekker een broodje, gaat weer verder. Je bent zo vrij als een vogeltje en dat is wat wij zo heerlijk vinden.

Wij zijn bij Valkenswaard de grens overgegaan, België door en Frankrijk doorkruist van Noordoost naar Zuidwest. Bij St. Jean Pied de Port de Pyreneeën door naar Pamplona. De camino gevolgd via Burgos naar Santiago de Compostela. Naar de Atlantische Oceaan en daarna zuidwaarts zigzaggend door Portugal. Coimbra, Porto, Fatima, Sintra, Evora. Daarna de Spaanse grens weer over en via Salamanca (prachtige stad, een juweeltje) via natuurgebieden naar Jaca en de tunnel van Somport en weer van Zuidwest Frankrijk (Pau) naar Noordoost Frankrijk. Daarna België door, langs Maastricht en de laatste nacht in Zuid-Limburg, zodat we de dag van terugkomst om een uur of 1 weer thuis waren en we de camper weer rustig konden uitpakken.

De camper was fantastisch. Voldoende ruimte, bergruimte. We hadden een queensbed, heel handig dat je aan beide kanten het bed in en uit kunt. Het was alleen een behoorlijk hoog bed en ’s avonds een aardig klimmetje om er in te komen. De douche hebben we niet gebruikt. Altijd konden we op de camping douchen.

De prijs in het midden seizoen, de ruime keuze in campers, niet te ver weg bij ons waren redenen voor ons om te huren bij Noorderzon Campers.

We vonden de service van Noorderzon prima. Wanneer wij er voor kiezen weer een camperreis in Europa te maken weten we Noorderzon te vinden.

Beoordeling: 9