Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205

10 campings in 12 dagen

Het reizen met een camper hebben wij ervaren als “comfortabel” en “vrij”. Door de ruimte en de faciliteiten in de camper heb je eigenlijk alles bij de hand. Waar mede-kampeerders nog bezig zijn met het manoeuvreren van de caravan of het oppakken van de tent heb je met een camper al weer lang en breed de camping verlaten op weg naar je volgende bestemming, heerlijk.

Wij zijn in België, Frankrijk en Duitsland geweest. Via Maastricht afgezakt naar Frankrijk. Door de Ardennen, vervolgens naar de Vogezen in Frankrijk en door het Zwarte Woud naar de Beierse Alpen. Als je de snelwegen vermijd dan kom je door de prachtigste dorpen en zie je een heleboel van de mooie omgeving.

De camper die we hebben gehuurd was een 6-persoons van 2 jaar oud. Met 3 volwassen personen en een middelgrote hond hadden we meer dan voldoende ruimte. De slaapplaatsen zijn ruim en de bedden slapen fantastisch. De camper was vanwege de jonge leeftijd nog echt in topconditie en was verrassend goed te besturen, ook zonder ervaring.

Toen we gingen zoeken naar een huurcamper kwamen we via Google vrijwel direct bij Noorderzon terecht en die bleken een verrassend groot aanbod te hebben. De website sprak ons aan en we konden d.m.v. het filter direct een goede keuze maken. Ook de relatief jonge leeftijd van de campers sprak mij direct aan. Verder was het mailcontact met Noorderzon heel prettig en correct.

De service en uitleg van Noorderzon hebben we als zeer prettig ervaren. Naast de instructievideo was de uitleg tijdens het ophalen van de camper duidelijk en volledig en werd er voldoende tijd voor uitgetrokken. We hadden niet het gevoel dat het snel even tussendoor moest, er was echt een uurtje voor ingepland, top!

Wij zouden Noorderzon Campers absoluut aanbevelen bij vrienden/bekenden en ook als we zelf weer een campertrip willen maken zullen we zeker bij Noorderzon aankloppen.

Cijfer: 9,5