Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205

We kregen een goed inruilvoorstel voor onze camper

Eigenlijk wilden wij naar een Sunlight T68 kijken, de jubileum editie. Maar deze viel ons toch wat tegen, daarom besloten we voor de T67 te gaan.

We hebben de keuze mede gemaakt doordat deze indeling veel ruimte biedt, ook wanneer je binnen moet zitten en meerdere plaatsen nodig bent. Vooral de 2zits bank naast de deur is erg praktisch.

Hoe bent u bij ons terecht gekomen?
Via internet

Wat heeft u doen besluiten om bij ons een camper te kopen?
Goed gesprek en rustig kunnen doornemen wat onze wensen waren. En een goed inruilvoorstel.

Hoe was ons advies en begeleiding bij de aanschaf van de camper?
Prima , rustig en luisteren naar de wensen die wij hadden.

Hoe was de aflevering van de camper (uitleg, conform afspraak, schoonmaak….)?
Dit verdient aandacht, werkplaats moet een controle systeem , cq tekening hebben waar de accessoires die ingebouwd moeten worden duidelijk zijn.
In ons geval airco in verkeerde luik gebouwd en tevens na herstel werkte de airco niet naar behoren , elektra was fout aangesloten . Uiteindelijk wordt het wel opgelost maar geeft toch niet echt een goed gevoel als je een nieuwe camper besteld. Ook schoonmaak verdient aandacht camper was binnen niet schoon vonden kabel binders en afgestripte kabelresten en zwarte vingers op plafond. Allemaal op te lossen maar gaf slordige en gehaaste aflevering.

Tevreden over de afhandeling van eventuele garantiezaken?
Uiteindelijk wel en is opgelost zover het mogelijk was.

Zou u Noorderzon aanbevelen?
Absoluut ,denk dat ze de dingen zeker goed willen doen maar dat er nog wat meer controle punten moeten worden ingebouwd bij het inbouw & aflever proces.

Cijfer: 7.5