Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205

Sunlight T69L, queensbed en grote garage

Hoe bent u bij ons terecht gekomen?
Door het zoeken op internet.

Wat heeft u doen besluiten om bij ons een camper te kopen?
Wij kwamen in eerste instantie voor een type Sunlight die wij op jullie site hadden gezien. Het eerste contact was met Geert. Hij hielp ons gewoon heel erg prettig. niets opdringen, maar wel heel veel advies geven en een aantal alternatieven laten zien. Wij waren vooraf gecharmeerd van een Queensbed. De camper die wij gekocht hebben Sunlight T69L heeft een Queensbed en ook nog eens een grote garage. Al met al ademde het bedrijf een al vertrouwen die wij belangrijk vinden bij de aankoop van de camper. Prettig en deskundig advies, goed georganiseerd bedrijf en wij waren om om te kopen.

Wat voor type camper (indeling) heeft u gekozen en waarom?
Sunlight T69L omreden van ruime garage, Queensbed en materiaal keuzes (kleuren) die ons aanspraken en niet onbelangrijk een strakke prijs net binnen ons budget. Veel kwaliteit voor een redelijke prijs.

Hoe was ons advies en begeleiding bij de aanschaf van de camper?
Zoals gezegd zeer tevreden over de begeleiding en advies bij de aanschaf van onze camper. Prettig is dat je het gevoel heb dat de verkoper (Geert in dit geval) niet opdringerig is en alle tijd neemt om tot de aankoop te komen.

Hoe was de aflevering van de camper (uitleg, conform afspraak, schoonmaak….)?
Wij hebben in oktober gekocht en afgesproken om in april de camper geleverd te krijgen. Tussendoor zijn wij twee keer bij Noorderzon geweest om een en ander op te meten en nog wat vragen te stellen. Daarvoor werd alle tijd gegeven. Dat voelde gewoon heel prettig. De oplevering was geheel volgens afspraak en de uitleg over het gebruik van de camper werd alle tijd voor genomen.

Tevreden over de afhandeling van eventuele garantiezaken?
Wij hebben nog geen problemen met de camper gehad, dus geen ervaring met de afhandeling van garantiezaken.

Zou u Noorderzon aanbevelen?
Ik zou Noorderzon zeker aanbevelen omdat wij het gevoel en ervaring hebben dat het een goed bedrijf is om zaken mee te doen.

Beoordeling: 9