Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205

Sunlight T67, enkele bedden en hefbed

Hoe bent u bij ons terecht gekomen?
Via rondzoeken op Internet, wat ik me nog kan herinneren via een site (niet die van jullie) waarop campers werden aangeboden.

Wat heeft u doen besluiten om bij ons een camper te kopen?
De behandeling door jullie (vertrouwenwekkend, geen verkooppraatjes, de tijd die jullie er in staken, etc). En natuurlijk de camper zelf.

Wat voor type camper (indeling) heeft u gekozen en waarom?
Belangrijkste voor ons waren de 2 enkele bedden en het hefbed. Enkele bedden omdat we ervaring hebben met een dubbelbed. Dan moet (op onze leeftijd) altijd ’s nachts wel iemand over de ander heen klauteren. Een extra bed in dit geval een hefbed, is handig als bijv. (klein)kinderen een keer meegaan. Zo’n bed is in feite kant-en-klaar. Je hoeft niet eerst allerlei zaken om te bouwen. Verder was de inrichting sober. Dat paste ook wel. Wij hebben geen behoefte aan luxe als airco, tv etc. Wel aan praktische luxe (dat zijn de enkele bedden en et hefbed).

Hoe was ons advies en begeleiding bij de aanschaf van de camper?
Wat ons betreft prima. Op zich was het beperkt maar meer was ook niet nodig omdat we al een aantal jaren een camper gehuurd hadden en op basis daarvan redelijk wisten wat we wilden. Dan resteren nog een aantal praktische vragen en daar was altijd een antwoord op.
En al eerder aangegeven de tijd die er in gestoken werd en geen ‘verkoopverhaal’.

Hoe was de aflevering van de camper (uitleg, conform afspraak, schoonmaak….)?
Goed

Tevreden over de afhandeling van eventuele garantiezaken?
Tevreden tot nu toe. We hebben een paar kleine dingetjes gehad en die lijken prima verholpen.

Zou u Noorderzon aanbevelen?
Wij bevelen Noorderzon zeker aan. We hebben het zelfs al gedaan aan kennissen die op zoek waren naar een huurcamper. Maar daarvoor zitten jullie voor ons (en hen) net te ver weg. Daarvoor is ook een goed adres bij ons in de buurt te vinden.

Beoordeling: 9