Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205

Prachtige reizen aan het maken met de Sunlight Cliff 540

Ik heb Noorderzon altijd een prettig, betrouwbaar, klantgericht bedrijf gevonden en dat zijn belangrijke kwalificaties bij een grote aankoop.

Hoe bent u bij ons terecht gekomen?
Mijn (inmiddels overleden) man en ik hebben een paar keer een camper via jullie gehuurd, dus Noorderzon was mij bekend. Hoe we indertijd bij jullie terecht kwamen weet ik niet meer.

Wat voor type camper (indeling) heeft u gekozen en waarom?
Buscamper, 540, 160pk motor.
Voor mij als alleen rijdende met hond de m.i. handigste indeling met overdwars op te klappen bed. De afmetingen maken hem heel manoeuvreerbaar, de motor geeft net dat extra’s in de bergen en op de snelweg.

Hoe was ons advies en begeleiding bij de aanschaf van de camper?
Zelf wist ik al goed wat ik wilde, Geert hoefde alleen maar af en toe wat aan te vullen; het hele bestelproces verliep prima.
Aan de vervolgens steeds toenemende levertijd kon Noorderzon niets doen. Naar het was fantastisch, dat en hoe ik elke maand op de hoogte werd gebracht, dat heeft veel frustratie voorkomen.

Hoe was de aflevering van de camper (uitleg, conform afspraak, schoonmaak….)?
Niks op aan te merken. Op 1 ding na: op en in de camper wordt op 8 plaatsen reclame gemaakt voor Noorderzoncampers en dat is mij 7 maal te veel. Dit is een koop- en geen huurcamper!

Tevreden over de afhandeling van eventuele garantiezaken?
Nog geen ervaring mee.

Zou u Noorderzon aanbevelen?
Zonder meer!