Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205

Heel tevreden

We zochten een buscamper met voldoende ruimte voor ons en de hond.

Hoe bent u bij ons terecht gekomen?
Via het internet, zoekende naar een buscamper die nog vorm moest krijgen, met automaat, maar zo rond de 60000 euro zou kosten. De oogverblindende Campeo kostte achteraf wat meer.

Wat heeft u doen besluiten om bij ons een camper te kopen?
De uitstraling. Eerst op de site, later in de showroom werd de verkregen indruk meer dan bevestigd, eerlijk verhaal, duidelijk verhaal, het voelde goed.

Wat voor type camper (indeling) heeft u gekozen en waarom?
Zoals gezegd een buscamper met voldoende ruimte voor ons en de hond, met lengte bed en automaat. Automaat omdat het gewoon erg plezierig is, lengtebed om niet steeds over elkaar heen te moeten klauteren, en buscamper om niet in een grote witte kast op wielen te rijden

Hoe was ons advies en begeleiding bij de aanschaf van de camper?
Advies en begeleiding waren zoals hiervoor al benoemd, duidelijk, eerlijk, gericht om ons de camper te leveren waar we naar zochten , die bij ons past.

Hoe was de aflevering van de camper (uitleg, conform afspraak, schoonmaak….)?
Prima.

Tevreden over de afhandeling van eventuele garantiezaken?
Heel tevreden, de dingen die er waren, zijn allemaal vlot en zonder aarzelen opgelost.

Zoals:
– de lade die een los front kreeg op de 1e dag gebruik, na overleg zelf gemaakt, maar wel met de toezegging als dat niet goed genoeg zou lukken dat er alsnog een nieuwe zou komen. (niet nodig hoor).
– sensor van de afvalwatertank die het niet leek te doen, afgesproken bij thuiskomst langs te komen, en laat de tank maar even leeglopen…. toen bleek dat de aftapkraan steeds open had gestaan…. kraan dicht, water er in en daar ging het lampje aan
– op een zaterdag, toen we weer naar huis gingen, een waarschuwingspiepje, wij dachten de leveler, jullie monteur belde (op zaterdag) piepje werd stil na het verwijderen van een datakabel, de leveler had z’n pootjes wel steeds keurig omhoog, dus geen gevaar. Wij kort daarna naar jullie werkplaats….. bleek het het piepje te signaleren dat de trede niet volledig ingeschoven was, het piepje kwam wel uit de buurt van het levelerpaneel…. maar dank aan de monteur voor het op zaterdag willen zoeken naar de oorzaak.
– alleen bij het inlezen van de extra sleutel bleek dat de schakelpook/handel kapot, dat wil zeggen het knopje op de pook/selector werkte haperend, was al zo, maar wij dachten dat het zo hoorde, nieuwe is besteld en wordt na de winterstop gemonteerd.

Zou u Noorderzon aanbevelen?
Zeer zeker

Cijfer: 9