Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205

Een nieuwe Sunlight gekocht

Erg blij met onze keuze voor dit type camper.

Hoe bent u bij ons terecht gekomen?
Via internet.

Wat heeft u doen besluiten om bij ons een camper te kopen?
Expertise en goede voorlichting, prettig contact en dealer van de merken Dethleffs en Sunlight.

Wat voor type camper (indeling) heeft u gekozen en waarom?
Sunlight T66, met lengtebedden, ruim aanrecht en automaat. Na uitvoerig onderzoek en testen van verschillende camper(bussen) was dit onze wens. Basic maar comfortabel en ruimtelijke beleving.

Hoe was ons advies en begeleiding bij de aanschaf van de camper?
Helaas was een tweedehands twee jaar geleden niet beschikbaar dus besloten we nieuw te kopen en eventueel te verhuren. We hebben bijna twee jaar moeten wachten en gaan nu niet meer verhuren, wel blij met deze aankoop en de keuze voor dit type.
Waar we spijt van hebben en ons op verkeken hebben is de fietsendrager: toch wel erg hoog voor oudere mensen. Een elektrische standaard was beter geweest! Daarover hadden we graag advies ontvangen.

Hoe was de aflevering van de camper (uitleg, conform afspraak, schoonmaak….)?
Tja, erg laat…. lang gewacht dus extra blij. Uitleg prima, maar de bearlock blijft lastig. Er was niet uitgelegd dat de wielen echt kaarsrecht moeten staan dus dat heeft de werkplaats opnieuw uitgelegd en laten zien.

Tevreden over de afhandeling van eventuele garantiezaken?
We zijn wel geschrokken van de gevoeligheid van de cruise control die er spontaan af gaat als de lucht wordt aangezogen bij het passeren van een vrachtwagen. Ook balen we van het onverklaarbare uitvallen van het systeem na twee weken op de oprit: na het elektrisch laden aan het stopcontact (?!) deed hij het weer. Beide keren heeft de garage de camper helemaal nagekeken en akkoord bevonden. Er is geen verklaring voor gevonden maar dat maakt ons toch onzeker.
De luifel is stukgegaan, de levering van onderdelen duurt erg lang (maanden)

Zou u Noorderzon aanbevelen?
Zeker.

Cijfer: 10