Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205

‘De Sunlight T67 was de camper die we zochten’

Noorderzon Campers had destijds een T67 staan met als datum eerste toelating mei 2020 die niet lang daarna uit de verhuur zou komen. We hebben toen een afspraak gemaakt voor een bezichtiging. Tijdens de bezichtiging en na het proefrijden hadden we een goed gevoel. We hebben een lijstje gemaakt van reparaties die nog moesten worden uitgevoerd en die zijn ook allemaal uitgevoerd.

Hoe bent u bij ons terecht gekomen?
Nadat we begin september 2021 onze Carado T448 camper heel snel via Marktplaats hadden verkocht moest er ook weer heel snel een andere komen. De Carado Camper, afkomstig uit de stal van de Erwin Hymer Group, is ons heel goed bevallen vandaar dat we deze keer gekozen hebben voor een ander merk van de Erwin Hymer Group namelijk Sunlight. En nu het antwoord op jullie vraag, omdat Noorderzon Campers dealer is van Sunlight zijn we zodoende bij jullie terecht gekomen.

Wat voor type camper (indeling) heeft u gekozen en waarom?
Half integraal vanwege de ruimte en omdat we ook een hond hebben.

Hoe was ons advies en begeleiding bij de aanschaf van de camper?
In een woord prima.

Hoe was de aflevering van de camper (uitleg, conform afspraak, schoonmaak….)?
De camper is conform afspraak geleverd en deze was zowel van binnen als van buiten heel goed gepoetst (zelfs op het dak).

Tevreden over de afhandeling van eventuele garantiezaken?
We hebben naderhand nog enkele kleine gebreken geconstateerd o.a. 2 defecte kastscharnieren, 2 defecte plaatjes raamuitzetters van het panoramadak, de tafelpoot en de radio welke allemaal onder garantie zijn vervangen.

Zou u Noorderzon aanbevelen?
Ja zeker.