Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205

Mond tot mond reclame

Hoe bent u bij ons terecht gekomen?
Mijn broer en schoonzusje hebben een aantal malen een camper bij jullie gehuurd en waren vol lof over jullie. Tevens kwamen jullie snel naar boven toen wij googelden op verkooppunten van Sunlight buscampers.

Wat heeft u doen besluiten om bij ons een camper te kopen?
Hele prettige en klantvriendelijk benadering. De eerste keer kwamen we zonder afspraak binnen lopen, toch nam Geert alle tijd voor ons. De hele verdere persoonlijke afhandeling hebben wij als zeer prettig ervaren!

Wat voor type camper (indeling) heeft u gekozen en waarom?
Buscamper van Sunlight, type Cliff van 5 meter 40. Bed overdwars. Bewust gekozen voor een buscamper en dan ook nog de kleinste vanwege zijn handelbaarheid. We kwamen uit een zelfbouw Volkswagen T5 met een hefdak, dus wisten eigenlijk best goed wat we wilden en dat de ruimte die deze camper ons biedt, meer dan voldoende is. We wilden graag een vast bed en een toilet en dat is gelukt!

Hoe was ons advies en begeleiding bij de aanschaf van de camper?
Helemaal prima, super fijn en persoonlijk! Petje af!

Hoe was de aflevering van de camper (uitleg, conform afspraak, schoonmaak….)?
Helemaal prima, beetje jammer dat de kentekenplaten er niet waren, maar ook dat is prima opgelost. Fijn!

Tevreden over de afhandeling van eventuele garantiezaken?
Ja, afgelopen week zijn we even langs geweest omdat het kleinste gaspitje niet bleef branden en dat was zo opgelost! Verder zijn we nog niets tegengekomen wat niet werkt, maar door de corona crisis zijn we er ook pas een week mee weggeweest.

Zou u Noorderzon aanbevelen?
Zeker!

Cijfer: 10