Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205

Sunlight T67 – enkele bedden en hefbed

Wat is de reden dat u uw camper verhuurt?

Om de camper financieel aantrekkelijk te maken.

De uitgifte en inname van de camper kan verzorgd worden door Noorderzon Campers, of door uzelf. Waarom heeft u ervoor gekozen om dat op de huidige wijze te doen?

Ik heb beide gedaan, maar geef de voorkeur om de camper zelf uit te geven, omdat dat een stuk beter verdiend. Bovendien vind ik het een voordeel zelf contact met de klant te hebben, zodat de klant niet direct het idee heeft bij een verhuurbedrijf te huren maar particulier huurt, het is net of de klant dan anders handelt.

Wat is uw ervaring met de huurders? Komt de camper over het algemeen conform afspraak terug?

Mijn ervaring met de huurders is goed en de afspraken worden goed nageleefd.

Wat vinden de huurders leuk aan jullie camper en service?

De camper is behoorlijk compleet ingericht en van alle gemak voorzien. Het persoonlijk contact wordt positief ervaren, ook stel ik de klanten op hun gemak en vraag wanneer er wat kapot gaat dat voor terugkomst te melden zodat ik het artikel kan bestellen en het te vervangen voor dat de nieuwe huurder de camper komt halen.

Wat vindt u van de dienstverlening van Noorderzon Campers (contracten, informatievoorziening naar huurders en eigenaren etc)?

De dienstverlening is prima en probeer de klant altijd zover te krijgen dat ze de camper van te voren te bekijken. Persoonlijk contact is erg belangrijk.

Hoe is de ondersteuning door Noorderzon Campers bij problemen, schade-afhandeling of andere kwesties?

Geen ervaring mee.

Wat vindt u van de bezetting van de camper?

Mijn eigen camper was goed de alkoof camper kon wat beter.

 Zou u Noorderzon Campers aanbevelen? En waarom?

Ja, over het algemeen een goede bezetting, de kosten bij zelf uitgeven vind ik niet te duur. Ook heb ik de ruimte om zelf nog vaste klanten te voorzien in hun vakantie.