Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205

Sunlight T66 – met enkele bedden

Wat is de reden dat u uw camper verhuurt?

Omdat wij een bedrijf hebben en zo opbrengsten hebben.

De uitgifte en inname van de camper kan verzorgd worden door Noorderzon Campers, of door uzelf. Waarom heeft u ervoor gekozen om dat op de huidige wijze te doen?

Dan hebben wij er geen omkijken naar. En u hebt meer verstand van verhuren dan wij.

Wat is uw ervaring met de huurders? Komt de camper over het algemeen conform afspraak terug?

Meestal gaat het goed maar één keer ging het mis toen kwam hij te laat binnen, dat is deze zomer gebeurd en toen moesten wij nog heel vlug inpakken. En dat was niet goed afgesproken graag goed comuniseren met ons en de huurders . We willen hem graag tenminste één dag van te voren hebben. Als dat mogelijk is natuurlijk want we willen hem wel graag verhuren. Dat was op 21 augustus toen zou de camper in de loop van de dag terug komen en wij hebben bijna de hele middag gewacht. Want er was geen tijd afgesproken toen hebben wij Geert gebeld die zat ook te wachten. Hij wist het ook niet maar om 18.40 uur kwam hij bij jullie de dam oprijden appte Geert. Evert er vlug heen op de scooter de scooter in de camper en weer terug toen moesten wij hem nog inladen ook de inventaris die in dozen zat. Want de volgende dag moesten wij weg. Dat gaf veel stress en dat willen wij niet als we met vakantie gaan. Geert kon de controle niet eens doen want de luifel was aan één kant kapot die konden wij niet uitdraaien dus in de vakantie heeft Evert nog spullen gekocht om hem te maken. We willen graag goede afspraken met jullie en dat jullie goede afspraken maken met de huurders hoe laat de camper binnen moet zijn. Dat is voor ons, de huurder en voor jullie duidelijk. En dan kunnen jullie hem ook controleren want dat is de afspraak.

Wat vinden de huurders leuk aan jullie camper en service?

Dat hij voor twee personen is er geen dieren en kinderen mee mogen en dat er een grote garage inzit omdat de huurders daar de fietsen wel eens in hebben en dat ze dat zowiezo handig vinden en dat alles erin zit ook heel handig natuurlijk. Dat hij niet groot is ook een pluspunt en dat hij weinig benzine neemt. En dat de service goed zijn van jullie nemen wij aan. Maar wij zijn er natuurlijk niet bij.

Wat vindt u van de dienstverlening van Noorderzon Campers (contracten, informatievoorziening naar huurders en eigenaren etc)?

De informatie voorziening kan beter naar ons toe want we kwamen in het voor seizoen en toen kwamen wij in onze camper en ontdekten wij dat de inventaris er niet meer inzat, dat werd in een losse bak meegeleverd. Dat wisten wij niet hij was helemaal leeg en dat was wel schrikken want de hele inventaris hadden wij gekocht volgens een lijst van toen het bedrijf nog in Donkerbroek zat daar hebben wij in geinvesteerd. We zouden het heel prettig vinden als wij op de hoogte waren en blijven. Dus goed praten met elkaar en ons op de hoogte brengen als er iets nieuws is of als er iets is. De informatie naar de huurders toe weten wij niet allemaal alleen dat de tijden goed afgesproken moeten worden wanneer ze heb halen en brengen. Voor de rest zijn wij tevreden want wij kunnen altijd een beroep op jullie doen als wij een vraag hebben want wij weten ook niet alles.

Hoe is de ondersteuning door Noorderzon Campers bij problemen, schade-afhandeling of andere kwesties?

Dat is goed alleen moet hij wel goed gecontroleerd worden als de camper terug komt. Verder is de schade afhandeling prima maar er is weinig schade geweest gelukkig. En de ondersteuning bij problemen is prima we kunnen altijd een beroep op jullie doen. Jullie hebben veel meer ervaring dan wij hebben vooral op technisch gebied.

Wat vindt u van de bezetting van de camper?

Hij is 6 keer verhuurd dit jaar, naast onze eigen vakanties. In de maand mei 1 keer dat mag de hele maand wel. en in Oktober mag hij ook wel meer verhuurd worden. vorig jaar was het volgens ons 7 keer. Dat ging goed daarom hebben wij hem de hele maand juli. Dan kan hij mooi in het voorseizoen verhuurt worden. We hebben hem nu 2 jaar verhuurd en in principe gaat het goed maar nu jullie bedrijf groter is hebben jullie meer aanbod. Dus het mag wel wat meer want we moeten het wel verantwoorden naar de belasting dienst.

Zou u Noorderzon Campers aanbevelen? En waarom?

Dat gaan we zeker doen want jullie bedrijf staat goed bekend op google en de service zijn goed de contacten ook daar zijn de huurders denken wij tevreden over. Niet elke huurder laat nog iets van zich horen in het logboek van jullie en van ons. De locatie is goed jullie hebben meer spullen die jullie verkopen of verhuren het is een goed bedrijf. De locatie is goed omdat Noorderzon aan de snelweg zit en er een ns station is ook heel handig.