Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205

Sun Living Lido 50 SL-Automaat

Kort gezegd: Ga zo door!
Wat is de reden dat u uw camper verhuurt?
Wij verhuren onze camper omdat we hem zelf niet het hele jaar gebruiken en de kosten van de camper zo tot een minimum kunnen beperken.
De uitgifte en inname van de camper kan verzorgd worden door Noorderzon Campers, of door uzelf. Welke keuze heeft u hierin gemaakt en waarom?
Wij hebben gekozen om de complete verhuur door noorderzon te laten verzorgen. We waren zeer tevreden over de manier van werken en dienstverlening toen wij zelf een camper huurden via noorderzon.
Wat is uw ervaring met de huurders? Komt de camper over het algemeen conform afspraak terug? (n.v.t.. bij uitgifte door Noorderzon Campers)
Nvt.
Wat vinden de huurders leuk aan jullie camper en service?
Deze terugkoppeling wordt gedaan aan noorderzon. Maar het zou leuk zijn om als verhuurder hierop een terugkoppeling te krijgen.
Wat vindt u van de dienstverlening van Noorderzon Campers (contracten, informatievoorziening naar huurders en eigenaren etc.)?
Prima! Noorderzon heeft een groot aanbod maar blijft zeer persoonlijk in contact, is laagdrempelig en de afhandeling van de verhuur gaat efficiënt en correct. De camper is in goede handen, schoonmaak en onderhoud is bovengemiddeld. Noorderzon ontzorgt!
Hoe is de ondersteuning door Noorderzon Campers bij problemen, schadeafhandeling of andere kwesties?
Door snelle en directe communicatie en vlotte afhandeling verloopt dat prima. Door een goede, betrokken technische dienst kunnen ze zelf veel problemen snel en adequaat oplossen.
Wat vindt u van de bezetting van de camper?
Prima, niet lager dan de vooraf door noorderzon begrote afname.
Zou u Noorderzon Campers aanbevelen? En waarom?
Jazeker! Dit doen we ook vol vertrouwen en enthousiasme. Een mooi, net en eerlijk bedrijf die de verhuurders optimaal ontzorgt. De camper krijgen we als nieuw terug na verhuurperiodes.