Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205

Knaus van ti 600 ME: een goede investering

Wat is de reden dat u uw camper verhuurt?

We gebruiken hem anders te weinig. Goede investering.

De uitgifte en inname van de camper kan verzorgd worden door Noorderzon Campers, of door uzelf. Waarom heeft u ervoor gekozen om dat op de huidige wijze te doen?

Door de camper zelf uit te geven, ben je toch net wat sterker betrokken (verantwoordelijk) voor de camper en het verhuren. Het zou ook anders kunnen, maar misschien dat het dan wel minder voldoening zal geven.

 
 Wat is uw ervaring met de huurders? Komt de camper over het algemeen conform afspraak terug?

Over het algemeen zijn we zeer tevreden over de huurders. In ons geval vaak twee personen, in een wat ouder leeftijdssegment. De meesten zijn gewone, fatsoenlijke mensen, die zich goed houden aan ‘wat u niet wil dat u geschiedt, doe dat ook een ander niet’. Dat is een mooie sterke omgangsregel.

Wat vinden de huurders leuk aan jullie camper en service?

Het grote tweepersoonsbed, ruime garage, jonge leeftijd. Over Noorderzon horen we ook altijd prima reacties. Wij geven ons 06 nummer aan de huurders om altijd bereikbaar te zijn voor vragen of problemen onderweg.

Wat vindt u van de dienstverlening van Noorderzon Campers (contracten, informatievoorziening naar huurders en eigenaren etc)?

Uiterst tevreden! Open en transparant beleid, persoonlijk contact, betrouwbaar, ter zake kundig, met oog voor redelijkheid.

 Hoe is de ondersteuning door Noorderzon Campers bij problemen, schade-afhandeling of andere kwesties?

Zie het bovenstaande. Noorderzon biedt een goede ondersteuning aan de eigenaren van de campers. Ook voor de after sale service!

Wat vindt u van de bezetting van de camper?

Niets te klagen, we zaten afgelopen jaar vol!

 Zou u Noorderzon Campers aanbevelen? En waarom?

Ja zeker, ik zou het iedereen aanraden die denkt dat zijn of haar camper wellicht past in deze opzet. je kunt het altijd een seizoen uitproberen, sluit het niet bij je aan, dan doe je het niet. Maar op deze manier de hoge onderhoudskosten wat proberen te drukken, is al sowieso een hele mooie meevaller.