Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205

Knaus Sun TI 650 MG Silverline

Wat is de reden dat u uw camper verhuurt?

Onze reden om de camper te verhuren is dat de jaarlijkse kosten wat terugverdiend kunnen worden. Ten tweede is het fijn om andere mensen een fijne vakantie te laten beleven in een camper

De uitgifte en inname van de camper kan verzorgd worden door Noorderzon Campers, of door uzelf. Waarom heeft u ervoor gekozen om dat op de huidige wijze te doen?

De reden om zelf de uitgifte te doen is dat je dan zelf uitgebreid kennis kan maken met de huurder. Ten tweede scheelt het in de kosten wat ook niet onbelangrijk is.

Wat is uw ervaring met de huurders? Komt de camper over het algemeen conform afspraak terug?

Onze ervaring met huurders is uitstekend, de camper komt tot nu toe volgens afspraak terug. De huurders zijn erg tevreden over het camperen. Voor al onze huurders was het de eerste keer om met een camper op vakantie te gaan.

Wat vinden de huurders leuk aan jullie camper en service?

Een aantal van onze huurders kozen voor de prijs. een aantal huurders kozen voor het formaat en een huurder kwam bij ons terecht vanwege de beschikbaarheid. ( er was niets meer te huur op korte termijn)

Wat vindt u van de dienstverlening van Noorderzon Campers (contracten, informatievoorziening naar huurders en eigenaren etc)?

Jullie dienstverlening is prima, ga zo door.

Hoe is de ondersteuning door Noorderzon Campers bij problemen, schade-afhandeling of andere kwesties?

Geen ervaringen met ondersteuning bij schade of andere problemen.

Wat vindt u van de bezetting van de camper?

wij zijn in 2014 begonnen met verhuren via Noorderzon en in dat jaar ging het uitstekend. in 2015 viel het wat tegen, toen was de bezetting niet zo goed. Nu door aanschaf van onze nieuwe camper ga ik ervan uit dat hij een aantal weken vaker verhuurd zal worden. Bij info naar perioden altijd bellen of mailen want wij kunnen eventueel schuiven.

Zou u Noorderzon Campers aanbevelen? En waarom?

Ik zal Noorderzon zeker aanbevelen omdat onze ervaring prima is om te verhuren via jullie. Jullie reactie is snel en helder. jullie hebben een no nonsens mentaliteit en doe maar gewoon, dit is wat ons en ik denk een heleboel huurders prima bevalt.