Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205

Knaus Sky Ti650 MEG – Automaat

Wat is de reden dat u uw camper verhuurt?

Primair vind ik het leuk om mijn camperervaring met huurders te delen. Daarnaast levert verhuur een welkome bijdrage aan de vaste lasten van het bezit van een camper.

 

De uitgifte en inname van de camper kan verzorgd worden door Noorderzon Campers, of door uzelf. Welke keuze heeft u hierin gemaakt en waarom?

Ik geef de camper zelf uit vanuit de locatie Wolvega. Hierdoor houd ik zelf contact met de huurder en kan ik bij de uitgifte de nadruk leggen op bijzondere zaken bij mijn camper.

 

Wat is uw ervaring met de huurders? Komt de camper over het algemeen conform afspraak terug? (n.v.t.. bij uitgifte door Noorderzon Campers)

De meeste huurders gaan heel voorzichtig met de camper om. Het scheelt als bij de uitgifte de camper er binnen en buiten spik en span uitziet.

 

Wat vinden de huurders leuk aan jullie camper en service?

Onze camper is tweepersoons, compact en voorzien van alle mogelijke extra’s. Hij wordt vaak verhuurd aan beginnende camperaars. De huurders stellen het op prijs dat ik niet alleen de campertechniek uitleg maar ook aandacht besteed aan het rijden in een camper.

 

Wat vindt u van de dienstverlening van Noorderzon Campers (contracten, informatievoorziening naar huurders en eigenaren etc.)?

Dat is prima in orde. Ik hoef me over contracten en geld totaal geen zorgen te maken. Huurders zijn d.m.v. een filmpje vooraf goed geïnformeerd. Als eigenaar merk ik dat Noorderzon ook onder bijzondere omstandigheden ( Covid-19 ) met voorstellen komt die de verhuur kunnen bevorderen.

 

Hoe is de ondersteuning door Noorderzon Campers bij problemen, schadeafhandeling of andere kwesties?

Ook hier niets dan lof. In het verleden was Noorderzon ook de tussenpersoon voor de verzekering. Sinds een paar jaar moet de verhuurder dit zelf regelen. Dit wordt wel steeds lastiger omdat er steeds meer verzekeraars afhaken als het om een camperverzekering met verhuurdekking gaat.

 

Wat vindt u van de bezetting van de camper?

In de 5 jaar dat ik mijn camper via Noorderzon verhuur heb ik steeds minimaal mijn vaste lasten uit de huuropbrengst kunnen bekostigen. Door speciale aanbiedingen zorgt Noorderzon er ook voor dat jouw camper aantrekkelijk is voor potentiele huurders.

 

Zou u Noorderzon Campers aanbevelen? En waarom?

Ja zeer zeker. Ze bieden voor zowel huurder als verhuurder een groot aanbod aan mogelijkheden. Daarnaast is organisatie en administratieve afhandeling prima op orde.