Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205

Knaus Sun Traveller

In 2012 hebben wij een Knaus Sun Traveller aangeschaft. Het is een ruime 6 persoonscamper. We hebben in het verleden meerdere keren een camper gehuurd en vinden deze manier van vakantie vieren fantastisch.

Eigenlijk hebben we meteen bij aanschaf besloten om de camper ook in de verhuur aan te bieden. Vanwege schoolgaande kinderen en het feit dat we zo af en toe ook verre reizen willen maken gebruiken we de camper maar beperkt. Dit vinden we zonde, vandaar de verhuur.

We hebben heel even overwogen de verhuur zelf te regelen, maar dit betekent het maken van een website die ook nog eens boven aan staat in de zoekopdrachten.  Dit is niet iets wat ze zelf kunnen vandaar dat we voor een huur bemiddellaar hebben gekozen. De contacten met Noorderzon waren er vanaf het begin van de aanschaf van onze camper. Zij verzorgen ook de uitgifte en inname voor ons. Dit hebben we een keer zelf gedaan maar dit bleek zeer veel werk en we konden zelf niet voldoende afstand nemen.

De camper wordt veel verhuurd. De huurders zijn erg tevreden. Het contact met Noorderzon verloopt soepel en problemen worden eenvoudig opgelost. We hebben Noorderzon Campers leren kennen als vriendelijke, gedreven en kundige mensen.

Geke en Allard.