Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205

Carado T448 – met televisie

Een camper verhuren

Deze camper verhuren we om er rendement uit te halen zodat we zelf ook regelmatig op vakantie kunnen.

De camper wordt door Haye, Geert en Arjan verhuurd vanuit Wolvega. Dat is voor ons makkelijk omdat we er dan geen omkijken naar hebben en rekening mee hoeven te houden.

We hebben vooral goede ervaringen met de huurders, meestal komt de camper netjes volgens afspraak terug. De huurders zijn ook enthousiast over de camper, het is een mooie jonge camper met enkele bedden en een grote garage. Onze camper is uitgerust met een automatische schotel en televisie en dat vinden sommige huurders ook belangrijk. Huurders vinden het ook fijn dat Noorderzon Campers altijd bereikbaar is, wat voor vragen huurders ook hebben.

Over Noorderzon Campers

De communicatie en organisatie van Noorderzon Campers is erg goed. We krijgen altijd bericht als iemand onze camper heeft gereserveerd en worden keurig op de hoogte gehouden over alle bijkomende zaken. De huurders weten precies wat ze kunnen verwachten als ze een camper huren en wij dus ook. Voordat de camper vertrekt hebben we de huursom op onze rekening en ook de afhandeling van de borg e.d. gaat snel. We horen van huurders dat ze heel serieus worden genomen als er vragen of opmerkingen zijn.

En ook niet onbelangrijk is natuurlijk de bezetting. We zijn daar erg tevreden over en hopen volgend jaar weer op zo’n bezetting en opbrengst!