Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205
Bekijk aanbiedingen

Camper huren Zuid-Holland

De volgende campers zijn te huren op onze verhuurlocatie vlakbij Zuid-holland

Aantal gerelateerde campers: 0
camper huren Zuid-Holland

camper huren Zuid-Holland

Camper huren Zuid-Holland

In de provincie Zuid-Holland verhuren wij diverse campers van particulieren. Of u nu op zoek bent naar een jonge camper voor het hele gezin of juist voor een romantische week met zijn tweeën, bij Noorderzon Campers vindt u de geschikte camper voor een eerlijke prijs. Kortom: camper huren Zuid-Holland? Kies voor Noorderzon Campers.

Wat kunt u van Noorderzon Campers verwachten?

Noorderzon Campers is een jong bedrijf gevestigd in Wolvega, op de grens van Overijssel en Friesland. Vanuit die locatie verhuren wij momenteel zo’n vijftig campers. Daarnaast bieden wij onze eigen campers en tevens campers van particulieren aan op diverse andere locaties in Nederland, waaronder in Zuid-Holland.

Wij houden van campers en brengen die liefde graag op u over. Wij vinden het dan ook belangrijk om u met een nette en goed onderhouden camper op reis te laten gaan. Uw vakantie moet immers in het teken staan van genieten! Geïnteresseerd in camperverhuur Zuid-Holland? Dit kunt u van ons verwachten:

  • Een breed aanbod van jonge en goed onderhouden campers
  • Alle afspraken rondom de huur vooraf duidelijk op papier; geen verrassingen achteraf
  • Scherpe huurtarieven (let ook op onze acties en last-minute aanbiedingen)
  • Diverse types beschikbaar, van compacte buscamper voor 1-4 personen tot grote alkoofcamper voor een luxe kampeervakantie met het hele gezin
  • Dag en nacht bereikbaarheid bij pech / noodgevallen; bij ons houdt de service niet op zodra uw vakantie start

Start uw camperreis in Zuid-Holland

U heeft het vast wel eens gehoord: “Zodra je in een camper start, begint je vakantie”. En dat is helemaal waar! Een camper biedt enorme veel vrijheid en mogelijkheden. Zo kunt u na het ophalen van de camper besluiten om lekker te lunchen bij één van de badplaatsen. Of u brengt een bezoek aan de indrukwekkende haven van Rotterdam. Het kan allemaal. Als u na een lekkere dag buiten geen zin meer heeft om nog verder te rijden, dan zoekt u gewoon een overnachtingsplek in de buurt op.

Voor vertrek zorgen wij dat u een instructie krijgt over het gebruik van uw huurcamper in Zuid-Holland, zodat u goed voorbereid op pad gaat.

Camperaanbod in Zuid-Holland

Overweegt u uw campervakantie te starten vanuit Zuid-Holland? Zoek dan hierboven naar het type van uw keuze. Tip, net over de grens in Brabant (onder andere in Moerdijk) bieden we ook diverse campers aan. Kortom, wilt u een camper huren in Zuid-Holland? Kies dan voor Noorderzon Campers!

Vragen naar beschikbaarheid

Voor een persoonlijke offerte en/of beschikbaarheidscheck, vul onderstaand formulier in. U krijgt binnen 24 uur antwoord op basis van uw ingevulde voorkeuren, inclusief all-in prijsopgave.