Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205
Bekijk aanbiedingen

Camper huren Utrecht

De volgende campers zijn te huren op onze verhuurlocatie vlakbij Utrecht

camper huren Utrecht

Camper huren Utrecht

Camper huren Utrecht

In de provincie Utrecht verhuren wij diverse campers van particulieren. Van plan om met z’n tweetjes een avontuurlijke rondreis te maken? Of juist op zoek naar een jonge camper voor het hele gezin? Bij Noorderzon Campers vindt u de geschikte camper voor een eerlijke prijs. Geïnteresseerd in het camperaanbod in Utrecht? Kijk dan eens bij Noorderzon Campers.

Wat kunt u van Noorderzon Campers verwachten?

Noorderzon Campers is een jong bedrijf gevestigd in Wolvega, op de grens van Overijssel en Friesland. Vanuit die locatie verhuren wij meer dan vijftig campers. Daarnaast bieden wij onze eigen campers en tevens campers van particulieren aan op diverse andere locaties in Nederland, waaronder in Utrecht.

Wij houden van campers en brengen die liefde graag op u over. Wij vinden het dan ook belangrijk om u met een nette en goed onderhouden camper op reis te laten gaan. Uw vakantie moet immers in het teken staan van genieten! Dit kunt u van ons verwachten:

  • Een breed aanbod van jonge en goed onderhouden campers
  • Alle afspraken rondom de huur vooraf duidelijk op papier; geen verrassingen achteraf
  • Diverse types beschikbaar, van compacte buscamper voor 1-4 personen tot grote alkoofcamper voor een kampeervakantie met de hele familie, én de hond
  • Scherpe huurtarieven (let ook op onze acties en last-minute aanbiedingen)
  • Dag en nacht bereikbaarheid bij pech / noodgevallen; bij ons houdt de service niet op zodra uw vakantie start

Start uw campervakantie in Utrecht

Pak uw tas in, haal uw camper op en dan is uw vakantie begonnen! Een camper geeft een enorm vrijheidsgevoel en u hoeft zich niet zo druk te maken over waar u vannacht slaapt. Dus als u na het ophalen van uw kampeerauto zin heeft om nog even de Loosdrechtse Plassen te verkennen of juist een bezoek wilt brengen aan de stad Utrecht, het kan allemaal. Indien u daarna geen zin meer heeft om nog ver te rijden, dan parkeert u de camper gewoon op één van de vele campings of (gratis) camperplaatsen die Utrecht rijk is.

Camperaanbod in Utrecht

Wilt u een camper huren in Utrecht en overweegt u uw campervakantie te starten vanuit Utrecht? Zoek dan hierboven naar het type van uw keuze. Indien de camper die uw voorkeur heeft niet genoemd wordt, kijk dan vooral op camper huren voor het totaalaanbod van Noorderzon Campers in Nederland.

Vragen naar beschikbaarheid

Voor een persoonlijke offerte en/of beschikbaarheidscheck, vul onderstaand formulier in. U krijgt binnen 24 uur antwoord op basis van uw ingevulde voorkeuren, inclusief all-in prijsopgave.