Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205
Bekijk aanbiedingen

Camper huren Noord-Holland

De volgende campers zijn te huren op onze verhuurlocatie vlakbij Noord-Holland

Aantal gerelateerde campers: 0
camper huren Noord-Holland

camper huren Noord-Holland

Camper huren Noord-Holland

In de provincie Noord-Holland verhuren wij diverse campers van particulieren. Of u nu op zoek bent naar een jonge camper voor het hele gezin of voor een romantisch weekje ‘camperen’ met zijn tweeën, bij Noorderzon Campers vindt u de geschikte camper voor een eerlijke prijs. U vindt onze campers in de kop van Noord-Holland (rond Hoorn, Schagen, Alkmaar), maar ook bij Amsterdam.

Wat kunt u verwachten van Noorderzon Campers?

Noorderzon Campers is een jong bedrijf gevestigd in Wolvega, op de grens van Overijssel en Friesland. Vanuit die locatie verhuren wij ongeveer vijftig campers. Daarnaast bieden wij onze eigen campers en tevens campers van particulieren aan op diverse andere locaties in Nederland, zo ook in Noord-Holland.

Wij houden van campers en brengen die liefde graag op u over. Wij vinden het dan ook belangrijk om u met een nette en goed onderhouden camper op reis te laten gaan. Uw vakantie moet immers in het teken staan van genieten! Dit kunt u van ons verwachten:

  • Een breed aanbod van jonge en goed onderhouden campers
  • Alle afspraken rondom de camperverhuur vooraf duidelijk op papier; geen verrassingen achteraf
  • Scherpe huurtarieven (let ook op onze acties en last-minute aanbiedingen)
  • Breed aanbod, van compacte buscamper voor 1-4 personen tot grote alkoofcamper voor een luxe reis met het hele gezin
  • Dag en nacht bereikbaarheid bij pech / noodgevallen; bij ons houdt de service niet op zodra uw vakantie start

Start uw reis in Noord-Holland

Het is echt waar: zodra u in de camper start, begint uw vakantie. En Noord-Holland is een leuke provincie om uw reis te beginnen. In totaal kent Noord-Holland ruim 100 campings en camperplaatsen waar u met de kampeerauto kunt overnachten. Het voordeel van een camperplaats is de prijs en (soms) de ligging vlakbij stadscentra. Een camping daarentegen heeft veelal meer voorzieningen en daardoor normaliter ook wat duurder.

Voor vertrek zorgen wij dat u een instructie krijgt over het gebruik van uw huurcamper, zodat u weet waar u alles kunt vinden en goed voorbereid op pad gaat.

Camperaanbod in Noord-Holland

Twijfel niet langer en kies voor camperverhuur Noord-Holland voor Noorderzon Campers. Bij ons kunt u altijd een betrouwbare, scherp geprijsde camper huren. Wilt u graag eerst wat campers bekijken voordat u een keuze maakt, geen punt, neem gerust even contact met ons op om een afspraak te maken. Camper huren Noord-Holland ? Kies voor Noorderzon Campers!

Vragen naar beschikbaarheid

Voor een persoonlijke offerte en/of beschikbaarheidscheck, vul onderstaand formulier in. U krijgt binnen 24 uur antwoord op basis van uw ingevulde voorkeuren, inclusief all-in prijsopgave.